+40756252755
Gura Humorului, Suceava, 725300
contact@pasionconsult.ro

Ce este Domotica?

Domotica este o stiinta a viitorului care are rolul de a face viata noastra cat mai confortabilă.

Clădire inteligentă

O cladire inteligenta abordeaza conceptul de optimizarea a consumurilor energetice cu siguranta, securitatea, confortul si comunicatiile. Evolutia din industria aparaturii utilizate în controlul proceselor este in plină maturitate si respectă principiul interoperabilității.

Sisteme de automatizare pentru case inteligente

Ce sunt sistemele domotice? Si la ce se refera?

Ce sunt sistemele domotice

Sistemele domotice sunt recunoscute cu denumirea de case inteligente sau smart home. Este un sistem de automatizare rezidentiala cu ajutorul caruia detii controlul locuintei de la distanta.

In urma cu cativa ani, casa inteligenta aparea ca un element futurist, dar acum aceasta a devenit o realitate, chiar o necesitate.

De ce am nevoie pentru a transforma o casa normala intr-o casa inteligenta?

O locuinta devine casa inteligenta atunci cand luminile, caloriferele, aparatele de aer conditionat, jaluzelele, sistemele de alarma si aparatele electrocasnice vor interactiona. Si desigur pot fi controlate de la distanta cu telefonul mobil.

Totul se învârte în jurul conceptului de Internet of Things (internetul lucrurilor), în care dispozitivele stochează date provenite de la senzori, le procesează și apoi le transferă între ele. Structura de tip senzor – procesor – transmițător pare să fie răspunsul la crearea unor adevărate case inteligente.

Prima etapa cu informarea si educarea

Identificarea nevoilor

Montare sisteme de automatizare case inteligente

Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să ne contactati la email:

pasionconsult@gmail.com și noi suntem la dispoziția ta.